NetSuite-talouskonsultti (Helsinki)

NetSuite-talouskonsultti (Helsinki) 

Onko sinulla palava halu oppia uutta ja olla kasvattamassa hyvin liikkeelle lähtenyttä liiketoimintaa Digialla, välineenäsi maailman johtava pilvi-ERP? Onko sinulla aikaisempaa kokemusta taloushallinnosta? Haluatko haastaa itseäsi, kasvattaa osaamistasi ja olla luomassa edistyksellisiä ratkaisuja? Onko sinussa sitä kuuluisaa startup-henkeä?

Jos kuvaus kuulostaa oikealta ja mielessäsi muhii ajatus työskentelystä timanttisten tyyppien ja uusien teknologioiden parissa, jatkathan vielä hetken tämän ilmoituksen parissa.

Haemme nyt konsulttia NetSuite-liiketoiminta-alustan toimitusprojekteihin sekä asiakkaidemme jatkokehitysprojekteihin. Tehtävässä vastaat tuotteen toiminnallisesta käyttöönotosta asiakkaan toimintaympäristössä ja pääset suosittelemaan asiakkaalle parhaiten soveltuvia ratkaisuja. Toimit projekteissa neuvonantajana ja validoit asiakkaan prosessit, tarpeet ja muutospyynnöt tuotteen toiminnallisuuksiin peilaten. Lisäksi analysoit ja kuvaat, miten asiakkaan tarpeet saadaan ratkaistua tuotteen vakiotoiminnallisuuksilla ja mihin tulee tehdä asiakaskohtainen sovitus. Tukenani toimituksissa sinulla on kokenut projektitiimi, johon kuuluu tyypillisesti projektipäällikkö, tekninen asiantuntija, junior talouskonsultti sekä tuotannon- tai projektinohjauksen konsultti.

NetSuite on alusta, jonka potentiaali puhuttelee kansainvälistyviä keskisuuria kasvuyrityksiä yrityksiä, joten meillä pääset takuulla mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin! Voit tutustua täällä asiakastarinoihimme ja yhteistyöhömme esimerkiksi ohjelmistoyritys Vainun ja teknologiayhtiö Trimblen kanssa.

Ketä etsimme? 

Ensisijaisesti etsimme eri teknologioiden kanssa työskentelystä nauttivaa vahvaa talouden osaajaa. Taustaltasi olet kenties entinen talouspäällikkö tai controller tai olet muuten talouden syväosaaja. Ymmärrät talouden prosessien riippuvuudet toiminnanohjausjärjestelmän prosesseihin mm. varastonhallintaan, tuotantoon ja projekteihin. Pystyt tarvittaessa laajentamaan osaamistasi nopeasti ja kykenet muodostamaan ratkaisumalleja talouden toteutuksiin yhteistyössä muun projektitiimin kanssa.

Aikaisempi kokemus konsulttina toimimisesta ja kiinnostus teknologiaan antavat hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen.  Arvostamme kokemusta ERP-ratkaisuista joko osana toimitusorganisaatiota asiakkaan tai toimittajan projektiryhmässä tai asiakkaan avainkäyttäjänä. Tämän kokemuksen johdosta pystyt hahmottamaan asiakkaiden liiketoimintaprosesseja ja palat halusta ottaa vastuuta yksilönä ja ryhmässä. NetSuite-osaaminen on eduksi, mutta ei kynnyskysymys

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä ja pidät siitä osaltasi hyvää huolta. Osaat myös ilmaista itseäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Tärkeintä meille on kuitenkin asenne: Asiakaslähtöisyys, innostuneisuus ja tekemisen meininki merkkaavat eniten!

Miksi Digia? 

Olemme yli tuhannen hengen vahvasti kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Panostamme Digialla siihen, että varmasti viihdyt meillä – henkilöstömme hyvinvointi- ja kehittymismahdollisuudet ovat meille tärkeitä. Meillä esimiehet pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Hakuaika päättyy 5.4.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa NetSuite-liiketoiminnan johtaja Riku Martikainen. Saat Rikun kiinni numerosta 040 735 3068 tiistaina 24.3.2020 klo 15-16 ja torstaina 2.4. klo 15-16.

Hakuaika alkaa: 19.03.2020Hakuaika päättyy: 05.04.2020